Kodro zabio dva gola, ali Osasuna još jednom razbijena

La Liga

Kodro zabio dva gola, ali Osasuna još jednom razbijena

E. Škorić

Kenan Kodro postigao je dva gola za Osasunu na Gran Canaria stadionu, ali to nije bilo dovoljno Osasuni.

Posljednjeplasirana momčad La Lige gostovala je Las Palmasu i vodila je 2:1 na poluvremenu, ali je u nastavku domaći tim s tri gola stigao do velikog preokreta.

Jese, pojačanje Las Palmasa iz PSG-a, postiže gol u sedmoj minuti za 1:0, ali Kodro golovima u 31. i 37. minuti režira preokret Pamplonaca. 

Navijači Osasune potajno su se nadali drugoj pobjedi u 26. kolu La Lige, ali u nastavku su bili razočarani. 

Livaja je u 55. minuti poravnao na 2:2, u 70. minuti Garcia autogolom donosi Kanarincima prednost, a Mesa u 76. minuti pogodio za 4:2, da bi Jese u 87. minuti postigao drugi gol na meču za konačnih 5:2.

Kodro je odigrao 90 minuta, zabio dva gola, ali to njegovoj ekipi nije bilo dovoljno i već sada se može reći da Osasuna nema šta tražiti u društvu najboljih španskih klubova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

La Liga, 26. kolo:

Las Palmas - Osasuna 5:2 (Jese 7, 87, Livaja 55, Garcia 70 - ag, Mesa 76/ Kodro 31, 37) 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti