Koeln zainteresiran za Štilića

Koeln zainteresiran za Štilića

Adnan Beganović

Prema pisanju poljskih medija novi trener Koelna Zvonimir Soldo jako je zainteresiran za usluge našeg reprezentativca Semira Štilića.

Poljski mediji prenose da je njemački prvoligaš već poslao ponudu na adresu Lecha, ali se ne navodi cijena koju su popularni Jarčevi ponudili poljskom klubu za našeg reprezentativca.

Također se navodi da će uprava Lecha sutra razmotriti ponudu za Štilića i odlučiti da li naš reprezentativac ostaje u ovom klubu ili ga pak napušta.

Podsjetimo, poljski klub za našeg reprezentativca traži četiri miliona eura i ukoliko je ponuda Jarčeva blizu toj svoti, onda postoji velika mogućnost da od naredne sezone u Bundesligi gledamo još jednog bosanskohercegovačkog internacionalca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti