Dao mu šansu, a on totalno podbacio: Koeman veznjaka ostavio u svlačionici na poluvremenu

Nije se proslavio

Dao mu šansu, a on totalno podbacio: Koeman veznjaka ostavio u svlačionici na poluvremenu

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone trenutno igraju meč Kupa kralja na gostovanju kod niželigaša Cornelle.

Barca je izraziti favorit u ovom okršaju iako je Ronald Koeman odlučio da odmori većinu prvotimaca.

Šansu od prve minute konačno je dobio i mladi Riqui Puig koji se ove sezone nije naigrao iako navijači Barcelone vjeruju da zaslužuje dosta veću minutažu.

Puig je večeras počeo meč, ali je bio jedan od najlošijih igrača na terenu. Izgubio je čak osam lopti i nekoliko puta je kreirao kontre Cornelli koje igrači ovog tima na njegovu sreću nisu kaznili.

Koeman je na poluvremenu bio itekako ljut na Puiga zbog njegove loše igre i odlučio je da ga ostavi u svlačionici, a umjesto njega na teren je ušao Ousmane Dembele.

Nakon ovoga čini se da bi Puig zaista mogao otići negdje na posudbu do kraja ove sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Vrana
Barcu nikad necu voljeti i to samo zbog Messia! Samo misli na sebe, briga ga za navijace sto ga vole, nema respekta prema ljudima od koje dobiva pare! Bez tih ljudi, sto ga prate i vole, nebi toliko zaradjivao! Ne volim ga i gotovo!
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti