Koeman dobio na press konferenciji pitanje za Pjanića i dao je samo kratak odgovor

Nije htio mnogo pričati o tome

Koeman dobio na press konferenciji pitanje za Pjanića i dao je samo kratak odgovor

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić početkom ove sezone stigao je u Barcelonu kao veliko pojačanje iz Juventusa.

Pjanić je odlučio nakon četiri sezone da napusti Juventus i potpiše za Barcelonu, a u suprotnom pravcu otišao je Arthur Melo. No, bh. veznjaku u katalonskom klubu trenutno ne ide baš kako je zamislio.

Bh. reprezentativac ima dosta manju minutažu od očekivanog, a u nedjelju je s klupe odgledao pobjedu Barcelone protiv Levantea. Jasno je da Pjanić nije baš "kliknuo" s Ronaldom Koemanom kojeg je kritikovao nedavno.

Pjanić je rekao da nije navikao na ovakav status u ekipi jer je uvijek bio standardan gdje god je igrao. O svemu tome danas je pričao i Koeman pred sutrašnji duel protiv Real Sociedada. Jedan od novinara pitao je za Pjanićevu situaciju, a Nizozemac je otkrio da je razgovarao s bh. veznjakom o svemu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Razgovarali smo o njegovoj situaciji i o stvarima koje mora popraviti, ali sviđa mi se njegov stav", kratko je rekao Koeman i nije htio više da priča na tu temu.

Pjanić je od dolaska u Barcelonu odigrao 12 mečeva u svim takmičenjima, a u La Ligi je upisao svega 170 minuta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ters
Objektivno, Pjanic je dobio dovoljno minuta da se pokaze, ali ono sto je pokazao je tanko. Igra alibi fudbal, dodaje igracu do sebe, bez ikakve inicijative, bez agresije, bez pasa naprijed, bez ikakvog proigravanja. Mali Puig koji haman pa nikako ne igra je puno probitačniji i konkretniji od Pjanica kada i ono malo dobije sansu. Nazalost, ali tako je.
4 1
Armin29
pogan
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi