6

Komentari (6)

Miskolizac
Jesam li ja ovdje jedini koji vidi realnu situaciju u Barceloni, pa za sve je kriv Bartomeu, Koeman nema nista s ovim, covjek je tremirao sto je imao na raspolagamju, to jest klince, ja vjerujem da covjek ima smisla za treniranje jedne Barcelone, ali je bivsi predsjednik sve unistio i samo tako otisao ili ja sam onda jedini koji grijesi. Inace prezirem Barcelonu kao klub,.Mia san Mia iznad svih.
Miskee
Brat si moj Bavarski
pjanke.sa
I like this :-)
E.Car
Logična odluka!
Barca.forever
Je li on normalan? Onakva trenerčina da okonča karijeru, Barci donjeo onolke trofeje (uključujući i lp) Koemane ne budi lud...D:
ghast0
Toliku buducnost sa njima stvorio, doveo igračine poput.... i.... poput..... i osvojio sve te trofeje iz........ Oh...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.