Koeman donio čudnu odluku, još uvijek se čeka zvanična potvrda

Okončat će trenersku karijeru?

Koeman donio čudnu odluku, još uvijek se čeka zvanična potvrda

E. Škorić

Ronald Koeman nedavno je dobio otkaz u Barceloni.

Koeman se nije proslavio nakon što je preuzeo ekipu Barcelone, pa je uprava kluba odlučila da ga otpusti nakon nedavnog poraza od Rayo Vallecana.

Novinar Mundo Deportiva Lluis Canut tvrdi dabi Koeman mogao završiti svoju trenersku karijeru.

"Za sada razmišlja samo o tome, ali vidjet ćemo šta će se dogoditi", objavio je Canut.

Marca je ranije objavila da je Koemanu predsjednik Barcelone Joan Laporta dao otkaz u avionu po povratku kući nakon poraza od Rayo Vallecana, a njega je privremeno naslijedio Sergi Barjuan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, pomaka u Barceloni nakon odlaska Koemana nema, pošto su Katalonci jučer opet razočarali odigravši samo 1:1 sa Alavesom na svom stadionu.

To je izazvalo sumnju u kvalitet trenutnih igrača Barcelone, pa se navijači s pravom pitaju da li je zaista do Koemana ili postoji veći i ozbiljniji problem u timu...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
Je li on normalan? Onakva trenerčina da okonča karijeru, Barci donjeo onolke trofeje (uključujući i lp) Koemane ne budi lud...D:
7 3
Miskolizac
Jesam li ja ovdje jedini koji vidi realnu situaciju u Barceloni, pa za sve je kriv Bartomeu, Koeman nema nista s ovim, covjek je tremirao sto je imao na raspolagamju, to jest klince, ja vjerujem da covjek ima smisla za treniranje jedne Barcelone, ali je bivsi predsjednik sve unistio i samo tako otisao ili ja sam onda jedini koji grijesi. Inace prezirem Barcelonu kao klub,.Mia san Mia iznad svih.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi