Koeman je odredio glavnu metu, Klopp će samo odmahnuti rukom

Barcelona traži pojačanja

Koeman je odredio glavnu metu, Klopp će samo odmahnuti rukom

Admin Čaušević

Angažovanjem Ronalda Koemana u Barceloni su učinili prvi korak ka rekonstrukciji ekipe i očekivati je pojačanja u narednom periodu.

Nakon što je završena saga sa Lionelom Messijem na Nou Campu se mogu okrenuti dovođenju novih igrača jer je osvježenje ekipe prijeko potrebno.

Britanski Express tvrdi da je Mohamed Salah glavna meta, ali poznavajući status Egipćanina u Liverpoolu teško da će se ovaj transfer realizovati.

Juergen Klopp ne može bez Salaha i njamački trener bi na eventualnu ponudu iz Španije vjerovatno samo odmahnuo rukom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je u januaru 2018. godine iz Liverpoola dovela Philippea Coutinha za 145 miliona, ali teško da će Redsi tek tako pustiti svog najboljeg igrača.

Inače, Salah je novu sezonu Premiershipa počeo hat-trickom protiv Leeds Uniteda i njegov odlazak s Anfield Roada se čini nemogućim.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi