Predsjednik Lyona konačno "prelomio": Ovo je tvoj dom, ali...

Depay ide u Barcelonu?

Predsjednik Lyona konačno "prelomio": Ovo je tvoj dom, ali...

E. Čaušević

Nizozemski fudbaler Memphis Depay će u januarskom prelaznom roku gotovo sigurno napustiti Lyon.

Depay je prije nekoliko godina stigao u Lyon iz Manchester Uniteda i to je bio pravi potez jer je uspio da se vrati u pravu formu. No, Nizozemac vjeruje da je došlo vrijeme za rastanak jer želi da ponovo pokuša napraviti iskorak u svojoj karijeri.

Već nekoliko mjeseci Depay se povezuje s prelaskom u Barcelonu koja je željela da ga dovede i ljetos, ali na kraju do transfera nije došlo.

No, kako stvari stoje Depay će uskoro put Barcelone gdje bi trebao potpisati saradnju s Kataloncima. Mnogi vjeruju da je i predsjednik Lyona, Jean-Michel Aulas, to potvrdio objavom na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Vjerujem da svi koji vole Lyon se zahvaljuju tebi Memphis za sve što si dao za ovaj klub. Ovo je tvoj dom i možeš ostati koliko god budeš želio", napisao je Aulas, a mnogi su to shvatili kao oproštaj od Nizozemca.

Međutim, da li će Depay potpisati konačno ugovor i napustiti Lyon saznat ćemo u narednom periodu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

AsmirM
Ma i onaj ma.jmun od trenera sve pravi gresku do greske . Ako vec zeli mlad neka forsira barcine omkadince sezona je ionako propala . Ali kada dode Laporta ,zuconja leti .
2 0
AmarSahi
Depay je velik talent ali što bi išao u Barcu? Na njegovoj poziciji imaju 3-4 igrača iste i bolje kvalitete, bolje da ostane u Lyonu pa onda u sljedećem prelaznom roku otiđe u neki drugi klub.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi