Koeman: Pjanić? Svi znamo njegovu situaciju

Otpisao ga

Koeman: Pjanić? Svi znamo njegovu situaciju

E. Škorić

Ako se pita Ronalda Koemana, Miralem Pjanić više nije igrač Barcelone.

Pjanić, koji je u Barcelonu došao prošlog ljeta, odavno je otpisan iz Koemanovih planova. Nije ga čak uvrstio na spisak igrača za meč 1. kola La Lige protiv Real Sociedada i očigledno je bh. reprezentativac prepušten sam sebi, te mora da potraži klub.

Trebao bi da se vrati u Juventus i očekuje se da sve bude gotovo u narednim danima.

“Imamo 27 igrača, moram izostaviti četiri i svi savršeno znaju njegovu situaciju. Trener sam koji uvijek daje priliku mladim igračima, koji su budućnost ovog kluba", rekao je Koeman.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Do kraja prijelaznog roka ostalo je 15-ak dana, sasvim dovoljno vremana da Pjanić pronađe novi klub ukoliko ne želi i da predstojeću sezonu provede kao i prošlu kada nije upisao niti jednu asistenciju ili postigao gol.

Njemu je Barcelona još ranije saopštila da se na njega više ne računa, te mu je dopušteno da bez odštete traži novi tim.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Keno
''daje priliku mladim igračima'' sta ti onda radi busquets/alba itd na terenu ****o zuto napuhano
20 0
emanuelmacron
ma ovoj ****ni nacista
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi