Koeman: Potrebna su nam još dva napadača

Everton nastavlja poslovati

Koeman: Potrebna su nam još dva napadača

Eldar Ganibegović

Everton ne želi da prestane sa poslovanjem ovog ljeta, doveli su veliki broj igrača, dok se tu najviše ističe povratak Waynea Rooneya na Goodison, međutim oni ne planiraju na tome stati.

Već je poznato da svim silama rade na dovođenju veznjaka Swanseaja Gylfija Sigurdssona, bez kojeg Koeman očigledno ne može da zamisli svoju sredinu.

Ronald Koeman želi da napravi tim za sami vrh i sada je izjavio kako do kraja prijelaznog roka želi da dovede dva napadača.

"Potrebna su nam još dva napadačka igrača, šta ako nekim slučajem izgubimo nekoga, moramo imati zamjenu", rekao je šef Karamela.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Trener Karamela je još ranije pokazivao veliko interesovanje za napadača Arsenala Oliviera Girouda, tako da postoji mogćnost da se opet uključi u borbu za njegov potpis, najviše iz razloga što bi reprezentativac Francuske mogao grijati klupu Topnika sljedeće sezone, u tome Koeman vidi svoju priliku i nada se kako će uspjeti nagovoriti igrača da se pridruži Evertonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi