Koeman: Ako sve prilike pretvorimo u gol, ništa nije nemoguće

Barcelona gostuje PSG-u

Koeman: Ako sve prilike pretvorimo u gol, ništa nije nemoguće

Endin Čaušević

PSG i Barcelona igraju sutra u Parizu revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka.

Parižani su prvi meč u gostima dobili sa 4:1 i nalaze se na korak od plasmana dalje, ali u Barceloni i dalje vjeruju da mogu napraviti čudo i doći do preokreta.

Ronald Koeman je održao press konferenciju pred sutrašnju utakmicu i poručio je da vjeruje da njegova ekipa može ostaviti dobar utisak.

"Rezultat uopšte nije na našoj strani. Pokušat ćemo učiniti sve što je u našoj moći. Nada uvijek postoji, sve će zavisiti od naše učinkovitosti. Ništa nije nemoguće", rekao je Koeman i nastavio.

"U slučaju da utakmicu započnemo što je bolje moguće i pokažemo sjajnu energiju, ništa neće biti nemoguće. Mi smo jedan od onih timova koji stvaraju dosta šansi na utakmici. Ponavljam, ako sve prilike pretvorimo u gol, ništa nije nemoguće".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Koemana su pitali i da prokomentariše neigranje Neymara, a on je to uradio u svom stilu.

"Moramo odigrati dobru utakmicu i posvetiti se svom stilu igre. Moramo dati sve od sebe kako bismo izašli kao pobjednici na sutrašnjoj utakmici".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Liquidsoul
3:0 ili 4:0 u Parizu
4 0
ghast0
pa ako, ali nemaš ti tigrače za to ako. tj imaš, ali ne znaš ih voditi.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi