Koemanova supruga otkrila zašto trener Barcelone ne doručkuje

Totalno posvećen poslu

Koemanova supruga otkrila zašto trener Barcelone ne doručkuje

Endin Čaušević

Ronald Koeman je ljetos odlučio podnijeti ostavku na mjesto selektora reprezentacije Nizozemske kako bi preuzeo klupu Barcelone.

Iako je izborio plasman na Evropsko prvenstvo na kraju je odlučio da napusti selekciju Nizozemske jer je dobio poziv koji je dugo čekao. Njegov nekadašnji klub Barcelona kontaktirala je Koemana nakon što je Quique Setien dobio otkaz, a on je to objeručke prihvatio.

Nakon što je predstavljen kao novi trener katalonskog kluba Koeman je priznao da mu je uvijek bila želja da se vrati u Barcelonu i bude trener prvog tima.

Koeman je itekako posvećen svom poslu otkako je preuzeo Barcelonu, a njegova supruga Bartina je u izjavi za nizozemske medije to najbolje dočarala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ronald ujutro uopšte ne doručkuje kada se probudi. Odmah se zaputi ravno u prostorije kluba. Maksimalno je fokusiran na posao jer želi da uspije ovdje", poručila je Bartina Koeman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ade1987
Možda bi trebo početi da jede jer kako vrijeme provodi u klubskim prostorijama sve lošiji su
5 1
user1595949011
Koliko loše igraju , kad ne bih jeo mjesec njemu ništa ne znači
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi