Messi je noćna mora za Ramosa, ali ono što mu je Ronaldinho radio je bilo "vatreno krštenje"

Vodili su velike bitke

Messi je noćna mora za Ramosa, ali ono što mu je Ronaldinho radio je bilo "vatreno krštenje"

E. Čaušević

Sergio Ramos je sigurno jedan od najboljih defanzivaca na svijetu, te je s Real Madridom osvojio sve što se moglo osvojiti.

Ramos u dresu kraljevskog kluba igra već 16 godina na vrhunskom nivou. Stigao je na ljeto 2005. godine iz Seville za skoro 30 miliona eura i to je bio jedan od najboljih poteza Real Madrida.

Ovaj 34-godišnji fudbaler je u svojoj karijeri imao duele protiv fantastičnih fudbaler, a mnogi će reći da mu je najviše problema pravio Lionel Messi u legendarnim El Clasicima prethodnih godina.

Međutim, u svojoj prvoj sezoni u dresu Reala Ramos je imao "vatreno krštenje" i to ponovo u susretu protiv Barcelone. No, tada mu probleme nije pravio Messi već legendarni Ronaldinho.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldinho je bio noćna mora za Ramosa i Real Madrid jer ih je izluđivao svojim potezima i golovima. Jedan od fanova se pobrinuo da napravi kompilaciju njihovih duela koja najbolje pokazuje kakve probleme je Ramos imao u duelima s Ronaldinhom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

m1987
Bio je nocna mora, sad je Ramos za Messija nocna mora.
8 7
user1583752673
Svaka cast Messiju ali Ronaldinho je najbolji ikad
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi