Koeman tek treba da bude imenovan, a već se zna kojeg igrača prvog dovodi

Želi igrača kojeg itekako poznaje

Koeman tek treba da bude imenovan, a već se zna kojeg igrača prvog dovodi

E. Škorić

Nizozemski stručnjak Ronald Koeman uskoro će biti imenovan za novog trenera Barcelone.

Katalonci su otpustili Quiquea Setiena večeras i zvanično, sada se samo čeka imenovanje Koemana koji je već stigao u katalonsku prijestolnicu.

On bi trebao napustiti klupu nizozemske reprezentacije kako bi se posvetio novom poslu, a već sada je poznato ko je njegova prva želja.

Igrač kojeg je Real Madrid pokušavao dovesti, sada bi mogao put Barcelone i to upravo zbog Koemana. Radi se o 23-godišnjem Donnyju van de Beeku, veznjaku Ajaxa koji se proslavio prošle sezone u susretima Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On bi se u veznom redu Barcelone mogao ponovo upariti sa svojim bivšim saigračem Frenkieom de Jongom. Nije isključeno da dođe do neke razmjene, budući da se navodno pregovara o povratku Luisa Suareza u Amsterdam.

Ostaje da se vidi kako će se odvijati pregovori u narednih nekoliko sati, ali Van de Beek je svakako jedna od primarnih želja Koemana koji će ubrzo postati novi trener Katalonaca.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArmiNN
Van de Beek kao United ga kupio,PSG dovodi Van DE Beka,Ajax produzio ugovor,Real osigurao Van de Beka...pa dajte vise.
5 2
BergkampKid
Naslov sve govori... Dnevna doza gluposti
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi