Koeman u problemima: Čak trojica igrača Barcelone jučer zakasnila na trening

Sigurno će biti sankcionisani

Koeman u problemima: Čak trojica igrača Barcelone jučer zakasnila na trening

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone punom parom se spremaju za novu sezonu, a trener Ronald Koeman već je naišao na prve probleme.

Katalonski klub jučer je imao zakazan trening koji nije mogao proći bez skandala. Naime, španski mediji objavili su da su čak trojica igrača ovog tima zakasnila na trening što je itekako naljutilo Koemana i njegove pomoćnike.

Španski Cuatro objavio je jučer video kao dokaz ko je od igrača zakasnio na trening. U centru pažnje bio je Ousmane Dembele kojem to nije prvi put da krši klupsku disciplinu.

Dembele je na trening Barcelone zakasnio 11 minuta i zbog toga će sigurno biti kažnjen. Pored njega zakasnio je i Arthuro Vidal koji je došao četiri minute ranije od Francuza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, najviše je "pretjerao" Nelson Semedo koji je na trening svog tima zakasnio čak 19 minuta. Španski mediji pišu da će klub sigurno kazniti ovaj trio novčanom kaznom.

[twitter]https://twitter.com/fcbw8/status/1304562549288054785[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shik
A nagrada za kamermana koji dosao sat vremena prije svih...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi