Koemanu ne pada na pamet da da otkaz

Vjeruje da su igrači iza njega

Koemanu ne pada na pamet da da otkaz

Holandski stručnjak Ronald Koeman proživljava teške dane na klupi Evertona. 

Njegov tim danas je izgubio od Arsenala na domaćem terenu sa visokih 5:2, a to je bio već peti poraz ove sezone za Karamele zbog kojeg su pali u opasnu zonu jer imaju samo osam bodova iz devet odigranih kola. 

Mnogi navijači tima sa Goodisona su se nadali da će Koeman ponuditi ostavku nakon današnjeg poraza, ali to se nije desilo. 

"Ne znam da li će me ovaj poraz koštati posla. Rekao sam igračima da vjerujem u njih i u njihovu odanost prema meni. Možete sve stvari uzeti na negativan način i čak ne spomenuti da smo kod rezultata 1:2 ostali sa deset fudbalera. Konačni rezultat je veoma loš za nas, ali ponavljam da neke stvari koje se dešavaju na terenu nisu u mojoj moći", rekao je Koeman. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Everton u narednom kolu gostuje kod Leicester Cityja u pokušaju da se izvuće iz krize. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi