3

Komentari (3)

luks-02
Slažem sa spiskom.Ja bi obavezno dodao još Luisa Suareza iako je veliki prijatelj Messija .Dembeleju bi dao još još jednu šansu do zimskog prelaznog roka-Ako do tada ne proradi onda prodat i njega.
MirzaBarucic
Slažem se. Suarez isključivo smeta. Bilo bi im pametnije da pokušaju dovesti igrača kakav je Mane. Ziyech bi takođe bio dobro pojačanje Barceloni.
teddy sheringham
Bezveze ste se raspisali. Niko ne ide. I ako ide, to su dva, tri nevažna igrača. Ko bi prodao Dembelea ili Coutinha? I zbog čega? Time bi postojeća uprava priznala sopstvenu grešku, što nikad neće.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.