Kojadinović u Maroussiju

Bh. reprezentativac našao novi klub

Kojadinović u Maroussiju

Reprezentativac naše zemlje Feliks Kjadinović novi je član grčkog Maroussija koji se nalazi u teškoj situaciji.

Maroussi je prošle sezone u grčkom prvenstvu završio na trećem mjestu, izborio je nastup u Euroligi, ali je zbog finansijskih problema izbačen.

Jučer je održan sastanak u klubu na kojem je izabrana nova Uprava, a prilikom sjednice došlo je do problema s navijačima.

Name, grupa sastavljena od najvatrenijih navijača atinskog kluba upala je u klupske prostorije u želji da se fizički obračuna s čelnicima kluba, ali su an sreću izbjegnute teže posljedice. Klub je napustio trener, te većina važnijih igrača iz prošle sezone.

Pored Kojadinovića u klub su ovih dana stigli novi trener Vangelis Aleksandris, te igrači Dimitrios Haritopoulos i Janis Gagaloudis, dok bi se u narednih nekoliko dana trebao priključiti i David Huertas, jedan od najboljih igrača Portorika na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Turskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.