Koji dres obući danas? Dušan Hodžić ne može da se odluči

Sarajevo gostuje u Krupi

Koji dres obući danas? Dušan Hodžić ne može da se odluči

E. Škorić

FK Sarajevo danas u Krupi na Vrbasu igra prvi meč u novoj sezoni, a za sada je upitno u kojim dresovima će zaigrati aktuelni prvak naše zemlje.

Sarajevo je nedavno predstavilo nova tri dresa za sezonu 2020/21, ali ostaje dilema: Koji dres obući danas?

Za pretpostaviti je da će protiv "plavih" u Krupi obući bordo dresove, u opticaju su i bijeli, a zanimljiv video objavio je tim s Koševa na Instagramu oko 14:30 sati.

"Dušan Hodžić se ne može odlučiti u kojim dresovima da igramo danas. Imate li vi svog favorita?", postavio je klub na Instagramu i većina navijača je za bordo dresove.

Sarajevo napominje da su dresovi za sezonu 2020/21 u prodaji od ponedjeljka samo za članove Bordo kluba.

U kladionici MOZZART kvota na pobjedu Sarajva je 1.72, na neriješen ishod 3.45 i na pobjedu Krupe 4.80. 

Također, vjeruje se da neće biti puno golova danas u Krupi, pa kladionice na 3+ nude kvotu 2.00, a za one hrabrije tu je i ponuda s četiri i više golova na meču i za tu okladu postavljena je kvota 3.50.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kompletnu ponudu za ovaj meč pogledajte OVDJE.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Ubjedljivo najljepši dresovi ....
6 4
lingafo
Klub na insta prati manje nego prosjecnu droljhu iz Zivinica. :(((
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi