Koji fudbaleri su želje Pepa Guardiole?

Ima velike ambicije

Koji fudbaleri su želje Pepa Guardiole?

Midhat Šljivak

Prvak Engleske Manchester City pokušaće tokom ljeta dovesti još nekoliko vrhunskih imena u svoje redove.

Kako navodi Sky Sports, menadžer Pep Guardiola će dobiti ponovo ogroman novac za nova pojačanja, a dvojica igrača su posebno interesantni Špancu.

Očekivano, Guardiola bi rado vidio na Etihadu svog miljenika Thiaga Alcantaru. On će pokušati da ga dovede ovog ljeta, a navodno ni igrač nema ništa protiv transfera u Premiership.

Ipak, mnogo veću pomamu bi izazvao transfer Kyliana Mbappea. City traži način da ga dovede u svoje redove i on je uz Alcantaru primarna meta Građana u ljetnom prelaznom roku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, dres novog prvaka u narednoj sezoni mogao bi nositi i krilni fudbaler Crystal Palacea Wilfried Zaha, ali on je opcija ako ne uspiju dovesti Mbappea.

Cilj Citjya u  narednoj sezoni je Liga prvaka, a ako ne uspije doći do tog trofeja, lako bi se moglo desiti da Guardiola napusti klubu engleskog tima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EdinGR
Toliko o tome da je Guardiola najbolji stručnjak, sa ekipom koja vrijedi 850 mil nisi uspio uzeti sve trofeje, ekipa koja vrijedi 350 miliona više od Reala i Barce (barem na papiru)
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi