Osmanović: Metalleghe moramo pobijediti

Član Olimpika za SportSport.ba

Osmanović: Metalleghe moramo pobijediti

Samir Mlaćo

Nogometaši Olimpika jučer su poraženi od Širokog Brijega sa 5:1, ali zanimljivo da su Vukovi prekinuli svoju veliku seriju bez postignutog pogotka. 

Naime, nakon 868 minuta posta Adnan Osmanović je jučer u Širokom Brijegu zatresao mrežu domaćih, ali to naravno nije bilo dovoljno trenutno posljednjeplasiranom timu lige.

"U Širokom Brijegu nismo ispunili očekivanja, pokušavali smo nešto sami od sebe, a utakmica je bila veoma kvalitetna", kazao je Osmanović.

Olimpik je u veoma teškoj situaciji, gotovo beizlaznoj. U srijedu će ugostiti Metalleghea iz Jajca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se nas tiče, spremni smo da pobjedimo Metalleghe i moramo da pobjedimo. Ne smijemo rizikovati, jednostavno moramo dati svoj maksimum. Mi smo spremni, a Metalleghe je veoma dobra ekipa. Mislim da možemo ostvariti cilj ako budemo složni, odnosno da svi budemo kao jedan", dodao je Osmanović koji je ove sezone upisao 12 nastupa uz dva pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi