Stoper Sloge za SportSport.ba pred nedeljni susret

Kojić: Uz maksimalnu koncetraciju do pozitivnog rezultata

E. Dindić

Jedan od pouzdanijih fudbalera u ekipi Sloge iz Simin Hana je svakako stameni stoper Jovo Kojić. Fudbaler koji vodi velike bitke sa protivničkim napadačima je važna karika u timu Darka Vojvodića. 

Jovo Kojić za SportSport.ba se osvrnuo na prethodnu utakmicu sa ekipom Bratstva, a također podijelio je i očekivanja od nedjeljnog duela gdje ekipa Sloge gostuje u Tešnju.

"Očekuje nas utakmica protiv ekipe Toška, koja će biti izuzetno teška. Eventualnim osvajanjem tri boda u Tešnju vratili bih se na početak, odnosno borbu za prvo mjesto. Jednom borbenom predstavom i zalaganjem uz maksimalnu koncentraciju, ne sumnjam da možemo ostvariti pozitivan rezultat. Jako dobro smo trenirali ove sedmice, i mislim da uz maksimalno zalaganje uspjećemo da ostavimo naš cilj u nedeljnoj utakmici", zaključio je Kojić. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo utakmica 6. kola Prve lige FBiH između TOŠK-a  i Sloge iz Simin Hana na rasporedu je u nedjelju sa početkom od 16:30 h.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi