Koke: Naš realni domet je treće mjesto, a ne titula
Foto: EPA

Veznjak Atletica sasvim otvoreno

Koke: Naš realni domet je treće mjesto, a ne titula

Atletico Madrid je jučer pred svojim navijačima remizirao sa Sevillom (0:0) i tako 'prosuo' dva boda prednosti u odnosu na Barcelonu, koja ima utakmicu manje.

Vezni fudbaler ovog tima Koke istakao je da titula u Primeri nikada nije bila realan domet za ekipu sa Vicente Calderona.

"Naš realni domet je treće mjesto, a ne titula u Primeri. Borit ćmo se sa Barcelonom, jurit ćemo ih i uraditi sve što možemo da napravimo iznenađenje. Vidjet ćemo šta će se dogoditi na kraju", rekao je Koke, koji se potom osvrnuo na utakmicu sa Sevillom:

"Imali smo svoje šanse protiv Seville. Mislim da je barem jedna morala da bude iskorišćena, ali šta je tu je. Griezmann je pogodio stativu, bilo bi drugačije da je postigao gol. To je fudbal".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Atletico Madrid se sada nalazi na drugom mjestu Primere sa istim brojem bodova kao prvoplasirana Barcelona (48), ali uz lošiju gol razliku i utakmicu više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi