Kokot: Možemo ostvariti zacrtane ciljeve

Novi član Vezira sa Pirote

Kokot: Možemo ostvariti zacrtane ciljeve

S. Mlaćo

NK Travnik je jučer započeo sa pripremama pred početak drugog dijela sezone u Prvoj ligi Federacije. Jedan od novih igrača kluba je iskusni napadač Zoran Kokot koji iza sebe ima bogatu karijeru.

“Prije svega želio bi se zahvaliti Upravi kluba na ukazanom povjerenju. Situacija u klubu je teška, ali ja se ne volim vraćati nazad, treba gledati naprijed. Doveden sam tu da pomognem da se izbori opstanak i također pomognem afirmaciji mladih igrača. Siguran sam da možemo ostvariti zacrtane ciljeve, zahvaljujući novom šefu struke i Upravi koja je jako korektna prema nama”, izjavio je ofanzivac Travnika Zoran Kokot.

Jedan od rijetkih igrača koji je ostao u plavom dresu i u ovoj polusezoni je odlični defanzivac Senad Tabaković.

“Uprava je dovela ciljana pojačanja iz Premijer lige koji će nam sigurno pomoći u borbi koja nam predstoji. Na nama je da radimo disciplinovano i odgovorno, a tad rezultat i opstanak u ligi neće izostati”, dodao je Senad Tabaković.

Top Komentari

Gari Garinča
Daleko je sunce.
1 0
Josip Domorocki
Ma mrs u sto p....maternih..kad cujem ono dosao sam da pomognem...kad nekome pomognes onda je dzaba i iz prijateljstva a vi igrate za pare..marsss..!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi