Kokot: Pobijediti Borac i obradovati sve na Grbavici

Napadač Plavih za SportSport.ba

Kokot: Pobijediti Borac i obradovati sve na Grbavici

Edmir Škorić

Zoran Kokot, napadač Željezničara, vjeruje da će danas na Grbavici pasti Borac.

Željo se bori za titulu i ove sezone, a Kokot smatra da je utakmica protiv Borca izuzetno važna. 

“Željezničar je ekipa koja uvijek juriša na sva tri boda, pa tako danas idemo isključivo sa željom da pobijedimo. Znamo važnost utakmice, koliko bismo izgubili ako ne pobijedimo, tako da - idemo igrati i slaviti”, kazao je Kokot za SportSport.ba, dodavši:

“Borac je jako dobra ekipa i dobro ih poznajemo. Neće nam biti lako, ali iskreno se nadam da ćemo ipak mi biti bolji na terenu, da ćemo ih pobijediti i da će svi na Grbavici uživati”.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kokot je još dodao kako “uz podršku Manijaka sve je lakše”, te da “Željo do posljednjeg dana neće prestati da vjeruje u titulu”.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.