Kokot: Slaven je prvi ispit koji moramo položiti

Ofanzivac Vezira pred sutrašnji meč

Kokot: Slaven je prvi ispit koji moramo položiti

S. Mlaćo

Predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine. NK Travnik drugi dio sezone otvara gostovanjem u Živinicama gdje će odmjeriti snage sa domaćim Slavenom.

Jučer je na Edukacijskom fakultetu u Travniku održana konferencija za medije na kojoj je svoje mišljenje i očekivanja od subotnjeg duela iznio i napadač Zoran Kokot.

"Cilj priprema nije bio samo da se fizički spremimo, nego i da se zbližimo i bolje upoznamo kao ekipa s obzirom na to da ima dosta novih igrača. Nama imena ništa ne znače, ako to ne dokažemo na terenu. U subotu je pred nama prvi ispit koji moramo položiti“, izjavio je ofanzivac Travnika koji je u zimskom prelaznom roku iz Zvijezda Gradačac stigao na Pirotu.

Utakmica između Travnika i Slavena igra se u subotu na Gradskom stadionu u Živinicama sa početkom od 15:00 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi