Uspješna generalka: Travnik deklasirao Radnik

Uvjerljiva pobjeda nad timom iz Donjeg Vakufa

Uspješna generalka: Travnik deklasirao Radnik

Fudbaleri Travnika danas su odigrali generalku pred nastavak prvenstva u Prvoj ligi Federacije BiH.

Veziri predvođeni Igorem Remetićem su u Donjem Vakufu odmjerili snage sa Radnikom, a na kraju je viđeno osam pogodaka, i to u mreži domaćeg tima.

Travnik je od samog početka bio mnogo bolja ekipa na terenu i već na poluvremenu je imao prednost od 3:0. Dva puta je pogađao Kokot, te jednom Rastoka.

U drugi dio Veziri ulaze sa nekoliko promjena u sastavu. Na novi pogodak se čekalo do 61. minute kada nakon sjajnog pasa Čurića Torlak povisuje na 4:0, da bi u nastavku utakmice Travničani postigli još četiri pogotka. Po dva puta su pogađali Ajdinović i Hasanbegović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, Travnik će proljetni dio sezone otvoriti utakmicom u Živinicama, gdje će gostovati Slavenu.

Top Komentari

Gari Garinča
Samo da se zna Radnik je ekipa u kojoj večinom igraju juniori i kadeti i koja skoro da i ne trenira. Dizati na neki nivo ovu utakmicu je smiješno ali zato postoje novinari koji će o tome napisati hvalospjeve.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi