Travnik se pojačao: Stigao napadač iz Željezničara

Do kraja sezone na posudbi

Travnik se pojačao: Stigao napadač iz Željezničara

Nogometni klub Travnik angažovao je novo pojačanje pred nastavak prvenstva u Prvoj ligi FBiH.

Dres Vezira će, kako je saopšteno na klupskoj stranici, nositi bivši kadetski i juniorski reprezentativac BiH Ajdin Mujagić koji u redove Travnika dolazi na posudbu do kraja sezone iz FK Željezničar.

Mujagić je po vokaciji napadač, a na Piroti su uvjereni da će nadomjestiti odsustvo povrijeđenog Jasmina Smrike i da će biti od pomoći u borbi za prvoligaški opstanak. 

"Nadam se da ću pomoći Travniku u ispunjavanju zacrtanih ciljeva. Travnik je veliki klub i ne zaslužuje da bude na ovoj poziciji na kojoj se nalazi", kazao je Mujagić nakon što se pridružio svom novom klubu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Mujagić je ove sezone upisao tri nastupa u Premijer ligi, te jedan u Kupu BiH, a u juniorskoj Ligi prvaka je nastupio pet puta i postigao dva gola.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti