Musa: Na Otoku idemo da odigramo dobru utakmicu

Šef stručnog štaba NK Vitez za SportSport.ba

Musa: Na Otoku idemo da odigramo dobru utakmicu

Samir Mlaćo

Nogometaši Viteza u subotu će u okviru 21. kola Premijer lige naše zemlje u goste davljeniku Olimpiku.

Nakon poraza od Sarajeva te remija sa Čelikom, Vitežani nisu baš u situaciji da mogu ispuštati nove bodove. 

Svjesni su da ih na Otoci očekuje težak posao, što je za SportSport.ba priznao i trener tog kluba Slaven Musa.

"Sigurno da idemo na Otoku da odigramo dobru utakmicu i da probamo da pobijedimo. Olimpik ima svoje nade, a mi imamo problema sa sastavom. Do kraja sezone je kako već znate izgubljen Marko Jevtić, Rašić ne može igrati zbog povrede ramena, dok će susret propustiti i Kokot, koji ove sedmice nije trenirao. Ipak, dobro je što se u tim vraćaju Hodžurda, te Dedić koji je odradio suspenziju zbog tri žuta kartona", kazao je Musa. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Teška povreda iskusnog Marka Jevtića šokirala je bh. sportsku javnost, pa i samog Musu.

"Bili smo mu u posjeti i što je najvažnije on se osjeća dobro. Svi smo naravno šokirani, te u takvim situacijama ne znate kako se postaviti. Ono što je najbinije jeste da je on dobro i da može normalno živjeti, a o nekim drugim stvarima se može pričati kada izađe iz bolnice", jasan je bio trener Viteza Slaven Musa u razgovoru za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije