Kokot pod injekcijama igra protiv Olimpika?

Zbog povrede skočnog zgloba

Kokot pod injekcijama igra protiv Olimpika?

Fudbaleri Viteza u subotu će gostovati na Otoci kod Olimpika u okviru 21. kola Premijer lige BiH.

Napadač tima iz Viteza Zoran Kokot nalazi se u nezgodnoj situaciji pred ovaj meč obzirom da se povrijedio na utakmici protiv Čelika. Kokot je povrijedio ligamente skočnog zgloba, ali ipak bi trebao biti na raspolaganju treneru Slavenu Musi za utakmicu protiv Olimpika. 

"Siguno da imam neku vrstu povrede, ali šef insistira da igram. Doktor mi je rekao da možemo iskoristiti određene injekcije koje bi ublažile bolove i osposobile me za igru. Dat ću sve od sebe ako dobijem priliku u prvih 11 da opravdam povjerenje trenera i da ostvarimo dobar rezultat na Otoci", rekao je Kokot za SportSport.ba.

Podsjetimo da je ekipa Viteza pred gostovanje Olimpicu na 9. mjestu sa 21 osvojenim bodom iz 20 kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi