Kolarov ljut, kritikovao saigrača poslije pobjede nad Crnom Gorom

Iskusni bek

Kolarov ljut, kritikovao saigrača poslije pobjede nad Crnom Gorom

Edmir Škorić

Aleksandar Kolarov, iskusni bek Srbije i AS Rome, kritikovao je jednog svog saigrača nakon meča s Crnom Gorom.

Srbija je s 2:1 pobijedila Crnu Goru, a Kolarov se istakao asistencijom za Mitrovića kod drugog gola.

Iako je izgledalo na poluvremenu da će Orlovi lako do pobjede, na kraju su strepili jer je Crna Gora napadala kod rezultata 2:1.

"Dolazimo do toga da od čiste dominacije i vodstva 2:0 moramo da se branimo. Imali smo penal koji je Mitrović promašio", rekao je Kolarov nakon meča u izjavi za Sport klub, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Njemu je najteže zbog toga, ali ne treba to da radi na 2:0. Kasnije smo se povlačili nazad bez razloga, to nije naš kvalitet, to mi ne treba da igramo. Na kraju, ipak, mislim da smo zasluženo pobijedili i zasluženo držimo prvo mjesto".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi