Kolarov o De Rossiju: Imao je sreću da igra za klub koji voli, a ja ne

Priznao da je navijač Crvene Zvezde

Kolarov o De Rossiju: Imao je sreću da igra za klub koji voli, a ja ne

S. Mlaćo

Danielle De Rossi će na kraju sezone napustiti Rome. Kapiten Vučice donio je konačnu odluku.

De Rossi je Romin član postao još kao tinejdžer, a od 2000. godine kada je stigao odigrao je za Rimljane više od 600 utakmica u svim takmičenjima kojima je protivničku mrežu zatresao 63 puta.

Iako i sa 35 godina na plećima i dalje pruža vrlo dobre partije, na kraju je pomalo iznenađujuće u Romi donesena odluka da se De Rossiju ne produži ugovor, a po svemu sudeći, to neće značiti i kraj njegove karijere.

Njegovu odluku prokomentarisao je i srbijanski internacionalac Aleksandar Kolarov koji je u razgovoru priznao i za koji klub navija u Srbiji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Svašta sam proživio u karijeri, ali tako strastvenog naviača nisam sreo. Navijač sam Crvene Zvezde i nisam imao sreću da zaigram za taj lub jer se ambicije nisu poklapale. On je imao sreću da igra za tim koji voli", kazao je Kolarov.

Kolarov je prve nogometne korake napravio u Zvezdi, a već odavno je u sukobu sa navijačima popularne Vučice.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi