Kolarov postrojio saigrače iz Rome, posebnu lekciju održao trojici igrača

Na poluvremenu utakmice protiv Atalante

Kolarov postrojio saigrače iz Rome, posebnu lekciju održao trojici igrača

Srbijanski fudbaler Aleksandar Kolarov bio je veoma ljut nakon poraza njegove Rome od Atalante prošlog vikenda u okviru Serije A. 

Roma je na domaćem terenu dočekala Atalantu i izgubila je sa 2:1 te je na taj način produžila krizu. Rimljani su na posljednjih pet utakmica zabilježili samo jednu pobjedu i pali su tek na 5. poziciju sa čak 12 bodova manje od lidera na tabeli Napolija.

Novi kiks očito je razbijesnio defanzivca ekipa sa Olimpica Aleksandra Kolarova koji je već na poluvremenu 'poludio' i navodno je postrojio igrače u svlačinioci i održao im lekciju. Na udaru njegovih kritika našla su se tri krivca za golove Manolas, Gonalon i Florenzi. Njima je Kolarov posebno održao predavanja, ali to nije puno pomoglo Romi koja je u drugom poluvremenu s igračem više uspjela da postigne samo jedan gol i to preko Edina Džeke što na kraju nije bilo dovoljno ni za bod.

Italijanski mediji prenose kako su ovakve Kolarove reakcije normalna pojava i da on često drži lekcije saigračima.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi