Kolarov prva žrtva Guardiolinog dolaska u City?

Mogao bi postati prekobrojan

Kolarov prva žrtva Guardiolinog dolaska u City?

Dolazak Pepa Guardiole na klupu Manchester Cityja mogao bi biti koban za Aleksandra Kolarova, pišu inostrani mediji.

Reprezentativac Srbije bi mogao pasti u drugi, pa čak i treći plan ukoliko španski stručnjak na Etihad dovede jedno ciljano pojačanje.

Guardiola namjerava osvježiti ekipu Manchester Cityja i dovesti lijevog beka Real Madrida Marcela, koji bi definitivno bio njegov prvi izbor na toj poziciji.

Osim Kolarova, Guardiola na lijevom beku može računati i na Clichyja koji bi, poznavajući fudbalsku filozofiju novog trenera Građana, također lako mogao imati prednost u odnosu na Kolarova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pep Guardiola će na ljeto preuzeti ekipu Manchester Cityja od Manuela Pellegrinija, a navodno će imati budžet od 200 miliona eura za transfere u ljetnom prelaznom roku.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi