Arteta dao najbolji dokaz da Sead Kolašinac napušta Arsenal

Ide put Leverkusena

Arteta dao najbolji dokaz da Sead Kolašinac napušta Arsenal

E. Čaušević

Arsenal igra danas na svom terenu protiv Sheffield Uniteda utakmicu četvrtog kola Premiershipa.

Meč na Emiratesu igra se od 15 sati, a Mikel Arteta je saopštio početni sastav Topnika. U centru pažnje našao se Sead Kolašinac koji danas nije u konkurenciji za meč protiv Sheffielda.

Kolašinac je igrao prije nekoliko dana protiv Liverpoola u okviru Liga kupa, a danas ga nema ni na klupi. No, mnogi vjeruju da je to najbolji znak da će bh. reprezentativac napustiti londonski klub.

Njemački Kicker objavio je da je Kolašinac na korak od odlaska u Bayer Leverkusen i da bi danas trebao doći na ljekarske preglede. Zbog toga ga Arteta nije uvrstio u sastav za današnji meč i navodno Kolašinac se već oprostio od saigrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ljetni prelazni rok završava se sutra, ali bi Kolašinac ujutro trebao biti zvanično predstavljen kao novi igrač Leverkusena.

Očekuje se da će Arsenal od prodaje bh. igrača inkasirati oko 11 miliona eura plus bonusi.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Shik
Ma brate tamo ti i jeste mjesto.Pusti Englesku.Nismo mi za taj stil brzog tempa. Vrati se u Bundesligu i uzivaj u igri..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti