Napušta Arsenal: Lucas Torreira prošao ljekarske preglede

Seli u La Ligu

Napušta Arsenal: Lucas Torreira prošao ljekarske preglede

E. Čaušević

Urugvajski fudbaler Lucas Torreira će nakon dvije godine napustiti londonski Arsenal.

Ovaj 24-godišnji veznjak je igrao odlično u prvoj sezoni u Arsenalu, te je za kratko vrijeme posao miljenik navijača. No, u protekloj sezoni se baš nije naigrao jer se ne nalazi u prvom planu Mikela Artete.

Torreira je odlučio da je najbolje da sreću pronađe u nekom drugom klubu jer je jasno da nije zadovoljan minutažom koju ima na Emiratesu.

Povezivao se s povratkom u Seriju A, ali na kraju je odlučio da izabere špansku La Ligu. Torreira je sve dogovorio s Atletico Madridom i u narednim satima će sve biti ozvaničeno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Urugvajac je prošao danas uspješno ljekarske preglede, a u Atletico ide na posudbu do kraja sezone, te će ovaj klub imati priliku da otkupi njegov ugovor.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije