15

Komentari (15)

Ramoramo
Covjek je klasa za ove nase bekove. Vidjelo se protiv Grcke. Probio je 10 puta za poluvrijeme, koliko zajedno nisu nasi bekovi u prve dvije utakmice
karlhajncbrazzzo
Bolje da ne igra nego da nas sjebe kao protiv Argentine.
Sajaga
Talenat na steroidima
protiv modernog fudbala
Neko jedva ceka da gine za repku,a neki jedva cekaju da otkazu..sta ce prodao se dobro repka mu ne treba
Kolasinac odigra citavu utakmicu protiv Chelsea i poslije nakon toga zali se da je povrijedjen, kad god nam je Kolasinac trebao na nekoj vaznoj utakmici reprezentacije BiH, uvijek je bilo da je Kolasinac povrijedjen, vijerujte da vise ne vijerujem Kolasincu, mislim da on laze i folira.
igepa
Ma sta je tu je bit ce Bosne i bez Seje al vam garantujem da ce bit negdje na odmoru i slike stavljati.
velez mo
SREDITI DRZAVLJANSTVO DARIJU IZ VELEZA,21 MU GODINA,MOZE KOMOTNO IGRATI U LIGAMA PETICE,DESNI BEK KOD NJEGA NEMA IZGUBLJENE LOPTE,IMALI BI STRASNOG BEKA NAREDNIH 10 GODINA
velez mo
MOZETE PUCATI MINUSE KOLIKO GOD HOCETE,MOMAK JE PROSAO SVE SELEKCIJE BOCE,SRECA ZA NAS DA JE PRODUZIO UGOVOR DO 2021,MOZDA STE SLABIJE PRATILI UTAKMICE FEDERALNE LIGE ALI MOMAK JE PREVAZISAO SVE LIGE EX YUGE,VIDICETE U PREMIER LIGI NJEGOV KVALITET.
daca
Zasto ne pozove nekog uz premojer lige BiH ima kvalitetniji igraca od Bojana
Exeter
navedi barem jednog?
Vijerovali ili ne predosjecao sam da ce Kolasinac biti u problemima poslije utakmice sa Chelsea, on vise provodi vrijeme sa povrijedama ne go sto je na terenu, ali interesantno kad god lolasinac treba zaigrati za reprezentaciju BiH na nekoj vaznoj utakmici, po nekom nepisanom pravilu on je uvijek povrijedjen.
Benjamingst
Njega treba izbaciti iz repke...
Cibre
Definitivno poceo me nervirat opasno, Dzeko je GIGANT
Benjamingst
Svaki put povredjen kad treba da zaigra za BiH. Imam osjecaj da ne zeli da igra za BiH.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.