Kolašinac definitivno otpao, Prosinečki pozvao zamjenu

Problemi pred Finsku i Italiju

Kolašinac definitivno otpao, Prosinečki pozvao zamjenu

Još jedan igrač nacionalnog tima će pored Krunića, izostati sa reprezentativnog okupljanja. 

Riječ je o Seadu Kolašincu koji se žalio na povredu nakon utakmice koju je sinoć odigrao za svoj Arsenal u finalu Evropa lige.

Umjesto Kolašinca, selektor Robert Prosinečki je naknadno uputio poziv Bojanu Nastiću, koji će se u subotu priključiti bh. reprezentativcima.

"Na putu sam prema Sarajevu ali sam se danas čuo sa Kolašincem, koji me obavijestio da ima problem sa koljenom, tako da smo odlučili da ne dolazi na prozivku već da se podvrgne terapijama. Umjesto njega pozvao sam Nastića", rekao je Prosinečki, te dodao da su već nakon utakmice ljekarski timovi Arsenala i reprezentacije BiH razmijenili informacije o statusu njegove povrede.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kolašinac će zbog problema sa unutrašnjim kolateralnim ligamentom koljena propustiti susrete protiv Finske i Italije.

Top Komentari

Kolasinac odigra citavu utakmicu protiv Chelsea i poslije nakon toga zali se da je povrijedjen, kad god nam je Kolasinac trebao na nekoj vaznoj utakmici reprezentacije BiH, uvijek je bilo da je Kolasinac povrijedjen, vijerujte da vise ne vijerujem Kolasincu, mislim da on laze i folira.
39 0
protiv modernog fudbala
Neko jedva ceka da gine za repku,a neki jedva cekaju da otkazu..sta ce prodao se dobro repka mu ne treba
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi