Kolašinac dobio još jednu ponudu

Chelsea najavio ponudu za bh. fudbalera

Kolašinac dobio još jednu ponudu

Midhat Šljivak

Bh. defanzivac Sead Kolašinac do kraja sezone će ostati član njemačkog Schalkea, ali će na ljeto kao slobodan igrač napustiti klub.

Sjajni 23-godišnji lijevi bek tima iz Gelsenkirchena odličnim igrama u Bundesligi je privukao veliku pažnju na sebe, a u posljednje vrijeme se povezivao s italijanskim velikanom Juventusom.

Stara dama ga je željela dovesti u januaru umjesto Patricea Evre, koji je otišao u Marseille, ali zbog povrede Babe Rahmana Schalke ga nije želio pustiti ove zime.

Tako će na ljeto Kolašinac biti slobodan igrač, a pored Juventusa ponovo za njega interes pokazuje i londonski Chelsea.

Menadžer Plavaca Antonio Conte vidi bh. fudbalera kao idealno rješenje za lijevi bok svog tima i pokušaće da ga angažuje narednog ljeta. Dobra stvar za ekipu sa Stamford Bridgea je činjenica da je Kolašinac već ranije odbio da potpiše bilo kakav predugovor s Juventusom i da je navodno mnogo više zainteresovan za prelazak u Premiership.

Njemačkog velikana će Kolašinac vjerovatno napustiti, ali je izvjesno da će obući dres još većih ekipa od Schalkea, a odluka o novom klubu će biti veoma teška.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi