Kolašinac i Ozil glavni akteri na predstavljanju novog dresa Arsenala

Usput su podsjetili čiji je Sjeverni London

Kolašinac i Ozil glavni akteri na predstavljanju novog dresa Arsenala

S. Grebović

Arsenal je ovih dana predstavio najnoviju garnituru dresova za sezonu 2019/2020., a u promotivnom mini filmu uglavnim su ulogama Sead Kolašinac i Mesut Ozil.

Poznato je da su bivši njemački reprezentativac i popularni Seo veliki prijatelji, a nedavno su obojica stali na 'ludi kamen' i bili su jedan kod drugog na svabdama.

Osim njih, u pomenutom spotu se pojavljuju još Koscielny, Iwobi, Guendouzi, Lacazette i Aubameyang, što posebno raduje sve navijače Tobdžija koji se ipad nadaju da bi Gabonac i pored špekulacija i naredne sezone mogao ostati na Emiratima.

Također, Topnici nisu propustili priliku da 'prozovu' najveće rivale iz Tottenhama poručivši im da je Sjeverni London Arsenalov dio grada.

Sam dres podjeća na retro dres ovog kluba, dok na gostujućoj garnituri dresova po prvi put preovladava plava boja, što se pristalicama kluba uglavnom nije svidjelo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bilo kako bilo, Adidas bi zbog ovih dresova Arsenalu trebao isplaiti oko 300 miliona funti u narednih pet godina što će Unaiu Emeryju svakako dobro doći kako bi pokušao dovesti neka pojačanja, kojih za sada nema.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Arsenal je smece od kluba za koji su moji prijatelji davno prestali da navihaju. Nekima ze fudbal zgadio zbog odurnog arsenala, ne prate vise ni fudbal
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi