Kolašinac ispao iz startne postave za derbi protiv Liverpoola

Nakon loše partije protiv Tottenhama

Kolašinac ispao iz startne postave za derbi protiv Liverpoola

Ekipe Arsenala i Liverpoola vrlo brzo će početi na stadionu Emirates susret 36. kola Premiershipa. 

Treneri oba tima odabrali su početne postave za susret, a po istima možemo vidjeti kako je Mikel Arteta odlučio Seada Kolašinca ostaviti na klupi.

Kolašinac je odigrao slab meč prije nekoliko dana protiv Tottenham i bio krivac za prvi gol Pijetlova. Na kraju je vjerovatno to presudilo da ga Španac ostavi na klupi nakon što mu je šansu u prvoj postavi dao na pet mečeva zaredom.

Umjesto njega na štoperskoj poziciji igrat će Tierney koji je do sada bio bek, a na njegovo mjesto dolazi inače ofanzivac, čak i napadač, Reiss Nelson.

Osim Kolašinca iz odbrane je ispao i Mustafi, a u timu nema ni Pierra-Emericka Aubameyanga koji je također ostao na klupi.

S druge strane, Jurgen Klopp je od prve minute poslao ono najbolje što trenutno ima na raspolaganju.

U nastavku pogledajte postave oba tima:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi