Kolašinac je 'krivac' što su navijači Arsenala večeras euforični
Navijači tima iz Londona željni su velikih pojačanja. Menadžer kluba Arsene Wenger već godinama dovodi uglavnom nepoznate igrače i rijedak je slučaj kada neko veliko ime dođe među Topnike. Ova fotografija je probudila nade navijača tima sa Emiratesa (EPA)

Jedna fotografija pokrenula je lavinu komentara

Kolašinac je 'krivac' što su navijači Arsenala večeras euforični

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac indirektni je krivac što su navijači Arsenala večeras vrlo dobro raspoloženi, iako za to možda nemaju valjan razlog.

Ipak, jedna fotografija objavljena u britanskim medijima pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama, a u centru pažnje je Julian Draxler.

Njemački fudbaler je večeras u društvu Kolašinca te još nekih fudbalera Arsenala pratio meč Boston Celticsa i Philadelphije 76ers koji se igrao u londonskoj O2 Areni, a sve su to zabilježili i fotoreporteri.

Arsenalovim navijačima nije trebalo mnogo da Draxlerov dolazak u London protumače kao dolazak na pregovore, s obzirom da se Nijemac nalazi na izlaznim vratima PSG-a ponajviše zbog toga što Parižani moraju prodati neke igrače (FFP).

Možda neki navijači Arsenala nisu upućeni da su Kolašinac i Draxler nerazdvojni prijatelji još iz vremena kad su zajedno nastupali za Schalke, te da koriste svaku priliku za zajednička druženja, putovanja i odmor.

S druge strane, možda u njihovim slutnjama ima istine jer se Draxler i u prošlosti povezivao sa prelaskom u Arsenal. Vrijeme će pokazati sve...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi