Kolašinac karijeru nastavlja u Engleskoj?

Bh. fudbaler na meti Liverpoola

Kolašinac karijeru nastavlja u Engleskoj?

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac prije nekoliko dana potvrdio je da nema namjeru da napušta Schalke.

U engleskim medijima pojavila se informacija da bi Kolašinac svoju karijeru mogao nastaviti u Engleskoj. Navodno, skauti Liverpoola već nekoliko mjeseci prate igre bh. igrača, te bi uskoro klub sa Anfielda mogao poslati ponudu za Kolašinca.

Iako je prva meta Redsa fudbaler Borussije Monchengladbach, Granit Xhaka, čini se da bi još jedno pojačanje moglo doći iz Bundeslige u tim Jurgena Kloppa.

Kolašinac je nekoliko puta odbio da produži ugovor sa Schalkeom, ali je prošle sedmice izjavio da nema namjeru da napušta ovu ekipi. Međutim, ukoliko ponuda Liverpoola dođe sigurno će bh. reprezentativac dobro razmisliti o njoj.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bh. fudbaler ima ugovor sa Schalkeo do ljeta 2017. godine i još uvijek nije poznato kada će dobiti novu ponudu da produži vjernost ovoj ekipi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi