Šta se dešava: Sead Kolašinac već u problemima u Marseilleu?

Ponovo je na klupi

Šta se dešava: Sead Kolašinac već u problemima u Marseilleu?

E. Ganibegović

Upravo je počela utakmica 24. kola Ligue 1 između Metza i Marseillea.

Za novo pojačanje Marseillea iz januara, bh. reprezentativca Seada Kolašinca, ovo će biti još jedna utakmica u kojoj će svoju šansu čekati s klupe za rezervne igrače.

Ovo je šesta utakmica Marseillea otkako je Kolašinac stigao iz Arsenala, a u samo jednoj je nastupio i to u pobjedi protiv Angersa 5:2 u prošlom kolu, kada ga je u 63. minuti zamijenio Peres.

Ligaški meč protiv Lensa presjedio je na klupi, kao i one protiv Montpelliera i Nice u Kupu Francuske.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Protiv Lyona nije bio u konkurenciji jer se radilo o zaostaloj utakmici koja je trebala biti igrana prošle godine, kada Kolašinac nije bio član trenutno drugoplasiranog tima u Francuskoj.

Marseille večeras igra u sljedećem sastavu: Lopez; Ćaleta-Car, Saliba, Kamara, Lirola; Gerson, Gueye, Guendouzi; Payet, Dieng, Bakambu.

Top Komentari

Zax
Lik je katasrofa ja neznam ko to ne vidi vise.Prvo konstrukcijom ne lici na nogometasa a i znanje mu je na niskom nivou.Neka Turska liga je plafon za njegove mogucnosti
5 16
KB9
Bas je u problemu...evo asistirao Milku za pobjedu ;)
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi