Kolašinac najvjerovatnije propušta i meč sa Wolfsburgom

Još uvijek nedovoljno oporavljen

Kolašinac najvjerovatnije propušta i meč sa Wolfsburgom

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac najvjerovatnije neće biti u kombinaciji za meč Schalkea i Wolfsburga, koji se igra ovog vikenda u okviru 28. kola Bundeslige.

Kolašinac se nedavno pridružio prilično dugom spisku povrijeđenih Schalkeovih fudbalera, a zbog problema sa aduktorom je već propustio dvije posljednje utakmice protiv Borussije Dortmund i Werdera.

Svjestan da će neigranje Kolašinca biti hendikep je i trener Markus Weinzierl, koji je poručio da će to biti udarac za njegovu ekipu pred ovu važnu utakmicu.

"Igrač poput Kolašinca je uvijek potreban", kratko je prokomentarisao Weinzierl u izjavi za njemačke medije.

Koliko je Kolašinac bitan igrač za Schalke dovoljno govori rezultat posljednje utakmice protiv Werdera, koju je klub iz Gelsenkirchena izgubio rezultatom 3:0.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Utakmica Schalkea i Wolfsburga igra se u subotu s početkom u 15:30.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti