Kolašinac otkrio s kim je najviše pričao prije dolaska u Marseille: "Dobro ih poznajem..."

Potpisao za francuski klub

Kolašinac otkrio s kim je najviše pričao prije dolaska u Marseille: "Dobro ih poznajem..."

E. Čaušević

Sead Kolašinac jučer je zvanično predstavljen kao novi fudbaler Marseillea.

Bh. reprezentativac odlučio je da napusti Arsenal gdje se u dosadašnjem dijelu sezone nije previše naigrao, te ćemo ga u narednom periodu gledati u dresu Marseillea.

Kolašinac je sa francuskim klubom potpisao ugovor do ljeta 2023. godine, te se sigurno očekuje da opravda očekivanja čelnika ovog kluba.

"Osjećam se odlično što sam došao ovdje. Prethodnih sedmica imao sam zaista lijepe razgovore s mnogim ljudima koji su tu oko kluba. Ponosan sam i sretan što sam ovdje i što sam dio ovog kluba", rekao je Kolašinac na početku razgovora i nastavio.

"Moj cilj je da napredujem iz dana u dan, prvo ja kao igrač i onda svi mi kao ekipa. Pričao sam s trenerom, ali i s nekim igračima poput Guendouzija, Salibe i Harita. Poznajem ih dobro i dosta smo pričali prethodnih dana.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bh. fudbaleru se sviđa način igre Marseillea i vjeruje da će se dobro uklopiti u novi tim.

"Da budem iskren znao sam da je klub zainteresovan za mene i gledao sam neke utakmice. Sviđa mi se kako ekipa igra i to je način igre koju ja volim i sviđa mi se ono što sa vidio. Želim da pomognem ekipi svojom snagom i nadam se da ću uspjeti u tome. Poznajem ligu, teška je i moraš svaki meč dati 100% od sebe".

Top Komentari

K79
sretno majstore neka te obidju povrede ako je to ikako možete :D
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi