Kako se Arsenal oprostio od Kolašinca?

Kratka poruka Topnika

Kako se Arsenal oprostio od Kolašinca?

A. Čaušević

Sead Kolašinac je poslije četiri godine napustio Arsenal. 

Kolašinac je u utorak potpisao sporazumni raskid s Topnicima, a za novi klub izabrao je Marseille.

Bh. reprezentativac je s francuskim velikanom potpisao do ljeta 2023. godine nakon što je danas obavio ljekarski pregled.

Od iskusnog defanzivca se kratkom porukom na društvenim mrežama oprostio i Arsenal koji ga je plaćao oko 100.000 funti sedmično.

"Hvala i sretno, Seade", poručili su Topnici 28-godišnjaku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kolašinac je za Arsenal upisao 118 nastupa u svim takmičenjima, uspio je osvojiti i FA Cup 2020. godine nakon pobjede nad Chelseajem.

Bh. reprezentativac se ove sezone i nije naigrao, ispao je iz planova Mikela Artete te njegov odlazak iz Londona ne predstavlja iznenađenje.

Top Komentari

Sars33
Eto vidi se koliko vam znaci...
2 6
SeoRusilac
Zadnji pripadnik Özil družine
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti