Kolašinac po prvi put progovorio o incidentu koji se desio
Kolašinac je izjavio da je sretan što se napokon može fokusirati na igru

Na press konferenciji uoči meča protiv Eintrachta

Kolašinac po prvi put progovorio o incidentu koji se desio

S. Pašalić

Sead Kolašinac se prije nešto manje od dva mjeseca našao u nimalo bezazlenoj situaciji.

Bh. nogometaš je bio u društvu svog saigrača iz Arsenala, Mesuta Ozila koji je napadnut nožem, a Kolašinac je stao u njegovu odbranu i golim rukama krenuo na napadače i otjerao ih.

Nakon toga dvojica igrača se neko vrijeme nisu pojavljivala u javnosti, ali se ubrzo nakon toga situacija vratila u normalu.

Kolašinac je danas bio na press konferenciji sa trenerom Unaijem Emeryjem uoči meča Evropske lige protiv Eintracht Frankfurta i između ostalog je i po prvi put progovorio o incidentu koji se desio.

"Pa, naravno, sretan sam što se vraćam. Naravno, mentalno je to bilo teško, nekoliko dana sam propustio i treninge.", započeo je Kolašinac.

"Prevazišao sam to. Vratio sam se i sretan sam što se vraćam s ekipom i mogu s njima nastupiti na terenu."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"O onome što se dogodilo ne želim detaljno razgovarati. Dogodilo se i to je nešto što pripada prošlosti. Isto je i s Mesutom. Vratili smo se i fokusiramo se na svoj posao i tim. Pred nama je u Frankfurtu vrlo važna utakmica.", dodao je igrač Arsenala.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

TIGAR
BRAT
4 1
gaziiiiJAaaa
Pricaj nam SEO o TROFEJIMA!!
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi