Kolašinac počinje meč protiv West Hama?

Wengerove rotacije

Kolašinac počinje meč protiv West Hama?

E. Škorić

Menadžer Arsenala Arsene Wenger je izjavio da će napraviti neke promjene u timu za meč Liga kupa protiv West Hama.

Menadžer Topnika je svjestan da je vrijeme kada se igrače mora odmarati, obzirom da je raspored u Engleskoj, kao i svakog decembra, prenatrpan.

"Neki igrači su umorni i mislim da imamo kvalitetnih igrača koji nisu igrali u subotu, a koji su isuviše kvalitetni da možemo da računamo na njih. Ne možete dopustiti da neki igrač odigra tri utakmice u samo šest dana", kazao je Wenger.
"
"Igrači koji će početi su uglavnom igrači sa iskustvom, stoga mislim da rotacija ima smisla. Također, dobit ćete povjerenje igrača za naredne sedmice, a i priliku da vidite koliko su kvalitetni", dodao je Francuz.

Obzirom da nije igrao protekle dvije utakmice u Premier ligi, možemo očekivati da i naš reprezentativac Sead Kolašinac zaigra protiv West Hama na Emiratesu, a taj meč igra se sutra.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

alop
Koliko ste nepismeni! I jedno obicno pitanje neznate postaviti! Ako na kraju jedne recenice stavite znak upitnika, to ne znaci da je i cijela recenica pitanje!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi