Kolašinac pristao na transfer, ali ne zavisi sve od njega

Sve zavisi od Evre

Kolašinac pristao na transfer, ali ne zavisi sve od njega

E. Škorić

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac na meti je torinskog Juventusa.

U Juventusu smatraju da je Kolašinac idealna zamjena za Patricea Evru i Sky Italia je prije dva dana objavio da je praktično postignut dogovor.

Dan kasnije uslijedili su određeni demanti na tu vijest, ali danas u italijanskom tisku piše da je Kolašinac ipak prihvatio ponudu Juventusa i da je samo pitanje trenutka kada će preći u redove Stare dame.

Kolašincu ugovor sa Schalkeom ističe na ljeto i Juve želi da osigura njegov potpis, ali je isto tako lako moguće da se transfer dogodi već ovog mjeseca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sve zavisi od budućnosti Patricea Evre, koji je navodno na pragu odlaska iz Torina, a poveuzje se s Valencijom i za 3 do 4 miliona eura treba bi ga Juve pustiti u La Ligu. Ukoliko Evra ode, Juve kreće po Kolašinca, a u suprotnom će se čekati na ljetni prijelazni rok, kada će ionako naš nogometaš imati priliku da ode bez odštete.

Kolašinac je u Schalkeu protekle četiri godine, dok je ranije u omladinskim selekcijama nastupao za Stuttgart, Hoffenheim i Karlsruhe. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi